maandag 1 maart 2010

Terugreis & Elanden!!

Heeey,

hier echt het laatste berichtje vanuit zuidland. Eigenlijk zou ik niet meer schrijven maar dat was voordat we jawel 2 elanden zagen!
Om half8 's ochtends zaten we ingepakt en wel in de auto, terwijl we nog zaten te genieten van het uitzicht zei Rian: "volgens mij zitten hier heel veel elanden, zoveel sporen." nog geen halve minuut was het, ja hoor daar staat er een. Dus wij remmen en kijken vanuit de auto. Hélène zei nog zal ik me fototoestel pakken maar Leo zei nee joh dan ies tie allang weg. Maar ja hij bleef wel heel lang staan dus Leo toch maar het fototoestel pakken, terwijl hij dit deed. Kwam er ineens nog een aanzetten, op slakkengang wel te zeggen. Nou bekijk de foto's maar, het was geweldig, we hebben zelfs nog een stukje kunnen filmen. Later hebben Edwin en Rian er ook nog twee snel tussendoor gezien, maar niet zo uitgebreid als deze. Het was geweldig!

Goed om 16.15 vlogen we de lucht in en om 7uur hebben we in Brussel een hapje gegeten waarnaar we verder naar huis gegaan zijn. En wat een regen hier zeg!
Veel plezier nog met het kijken van de laatste foto's:)

Groetjes Hélène en de rest.

1 opmerking:

  1. Wow, wat gaaf zeg!! En wat een mooie foto's zo in de sneeuw!!! Dat is inderdaad nog wel een extra berichtje waard, hihi.

    Groetjes, Caroline xx

    BeantwoordenVerwijderen