maandag 20 december 2010

Malaga dag 1

Heey allemaal,
bedankt voor de leuke reacties! Echt erg leuk dat jullie zo met ons meeleven, wij zijn ook best trots dat we er zijn. En kunnen het nog maar moeilijk geloven. Zeker nu we vandaag een rustdag hebben gehad en morgen niet verder hoeven te fietsen;).
Gisterenavond hebben we eerst even gedoucht en rond 7uur gingen we naar buiten op zoek naar een gezellig restaurantje om het samen te vieren. Toen we buiten kwamen was het een drukte van belang buiten, hele fanfare's, kerstlichtjes en optredens. Erg gezellig dus, het was wel even zoeken naar een geschikt reastaurantje want we wilde wel echt uit eten! Maar opeens hadden we het gevonden en zaten we in een heel gezellig restaurantje en werden we op onze wenken bediend. We kozen allebei een lekker stukje vlees en als toetje een soort slushpuppie maar dan wel in een champagneglas. Dat was smullen! Daarna nog een beetje over straat gelopen en terug naar de kamer. Daar hebben we via internet wat filmpjes zitten kijken en gingen we na twaalven pas slapen. Wat voor ons best een beetje vreemd is want dat hebben we al sinds tijden niet meer gedaan.

En zoals altijd als we kunnen uitslapen wil dit bij Hélène niet echt lukken. Maar wel nog lekker geluierd en pas rond half10 kwamen we is uit bed rollen. Lekker ontbijtje gegeten beneden in het Hostel en daarna ons langzamerhand klaargemaakt om naar buiten te gaan.
Weer is bij de touristeninformatie langsgegaan en daar wat stadswandelingen opgezocht. Deze ging eerst over een boulevard langs kleine marktkraampjes. Hier verkochten ze vooral heel veel rommeltjes maar best leuk om te kijken. Daarna kwamen we bij een arena voor stiervechten, helaas konden we niet binnen kijken maar toch best bijzonder om te zien. We hadden er al een eerder gezien dachten we maar die konden we moeilijk onderscheiden aangezien het toen heel mistig was. Op de arena hingen aanplakbiljetten 26december is het volgende stiergevecht.


We liepen verder op weg naar de ingang van het kasteel, deze konden we niet echt vinden en inmiddels hadden we wel weer trek in iets te eten dus gingen we opzoek naar een supermarkt en aten in het Hostel lekker ons stokbroodje.

Daarna een beetje op de kamer gehangen, want ja het is toch Siesta? Rond vier uur gingen we weer naar buiten. Zijn langs het theater romana gelopen wat er erg leuk uitzag en langs de kathedraal, deze ging pas weer om half6 open. Dus misschien een deze komende dagen. Beetje in winkeltjes gelopen, leuke vaasjes gekocht. En toen weer terug naar het Hostel, lekker ons eigen pannetje gemaakt er is hier namelijk een openbare keuken wat natuurlijk ideaal is. En nu zitten we weer een beetje te luieren op de kamer. Prima toch is zo een dagje!

We hadden trouwens prima weer vandaag, in de middag zelfs een klein zonnetje.

toedeloe!


2 opmerkingen:

  1. Heeey Ja ik geloof dat het moeilijk te geloven is ,dat er niet meer verder gefietst hoeft te worden. fijn dat het weer goed was ,en heerlijk dat het even wat rustiger aan kan geniet er van hoor. bij ons is het pittig winter , veel sneeuw en behoorlijk vorst.[ erg mooi] leuke vaasjes en Brian zit er lekker ontspannen bij zo te zien.slaap lekker en veel plezier morgen. liefs opa en oma j.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker zeg zo´n lui dagje. Ik heb weer genoten van de foto´s. Vanavond gaan we naar Erwin die is vandaag 24 geworden. xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen