zondag 21 februari 2010

Eerste dag, vakantie Noorgwegen.

Hoi allemaal,

hier een berichtje vanuit noorwegen. Het past wel niet helemaal bij de titel van onze blog, maar.. dit is een oefening;)
Goed na zaterdag de vlucht en daarna een autorit van zo'n 5uur komen we om 16.15 bij het huis aan, Erg leuk! Hebben we niet meer zo heel veel gedaan, we zijn vrij optijd naar bed gegaan om er vervolgens om 01.00 weer uit te komen om de afstand 1500m omlypisch schaatsen te kijken. Met noors commentaar omdat de kabel niet werkt. Wel is dit het commentaar van de zoon waarvan we dit huisje hebben gehuurd "Atne Sonderal" die in 1998 een olympische goude medaille heeft gewonnen bij schaatsen 15oom.
Ondertussen hebben Edwin & Brian wel een sneeuwbivak gemaakt (tenminste zo noemen zij deze) om hier de avond te gaan slapen. Heel lang heeft dit niet geduurd wat om precies te zijn waren zij om 23.15 weer binnen en hebben er de hele nacht over gedaan om weer warm te worden.

Goed, 's ochtends optijd eruit want we wilden met de auto naar Flam om te kijken hoe deze plaats er in de winter uitziet. Goed aangekleed want het was zo'n 18 graden celsius onder nul, naarmate we verder reden werd het steeds kouder we hebben zelfs 25graden celsius onder nul gezien/gevoeld. (in de zomer'06 zijn we hier op de fiets geweest) vandaag zijn we met het treintje naar boven gegaan, toendertijd gingen we op de fiets naar boven. Nu Zijn we van boven (Meerdael) zo'n 13 km naar beneden gelopen en het laatste stukje met de trein terug naar Flam. Nu hebben we net gegeten en kijken we naar Biathlon. Ik ga proberen wat foto's te zetten op mijn picassa, zie de link op deze site (links).

Groetjes Hélène en de rest;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten