donderdag 25 februari 2010

langlaufen

Hoi allemaal,

nou het was me het dagje wel weer vandaag. Vandaag om kwart over negen in de auto want om 10uur zouden we langlaufles krijgen van Carlo. Vandaag gaf de teller -9 graden aan, helaas was het zonnetje ver te zoeken vandaag, het sneeuwde zelfs een beetje! De meningen over de les waren verdeeld. Hélène & Rian vonden dat ze er best wel wat aan hadden en de jongens vonden het een rare kerel! Als instructie om je balans te oefenen werd ons gezegd dat we een stukje met onze ogen dicht moesten langlaufen. Zo gezegd zo gedaan, 's middags werd deze opmerking regelmatig herhaald. Zo van: "hé Edwin ga nu even langlaufen met je ogen dicht en zonder stokken oh en ga gelijk even de berm in. (allemaal oefeningen die we hebben gedaan). Maar goed ze zullen het niet gauw toegeven, maar ik zag ze toch stiekem oefenen op de techniek met de ogen dicht;)
Na de 2uur durende les hebben we in een restaurantje een kopje warme chocolade melk gedronken en ons zelf gesmeerde boterhammetje met ham en kaas opgegeten. Ow ja Hélène had ook nog een gekookt eitje bij zich. Daarna de langlaufers weer aan voor een tocht om het meer van z'on 10kilometer. Het begon inmiddels steeds harder te sneeuwen maar dat deerde ons niet. druk oefenend op de techniek hebben we deze ronde afgemaakt en waren we om 3uur weer terug bij de auto. Vrij vroeg nog maar we vonden het allemaal wel genoeg geweest voor vandaag. Daarna de boodschappen gehaald en in het huisje een lekker kopje thee gedronken. Alsof de jongens nog niet genoeg hadden gedaan, is Leo nu nog een stukje hardlopen. En hebben Brian & Edwin elkaar nog even ingegraven in de sneeuw en natuurlijk de sleebaan gesleed.

En ja de meeste lagen inderdaad al te slapen om 10uur. Alleen Leo & Brian moesten natuurlijk de 5kilometer vrouwen zien. Nou dat was het weer voor vandaag, tot morgen!

Groetjes Hélène en de rest. (foto's op Picasa)

1 opmerking:

  1. vandaag dus lekker gelanglauft leest ik leuk. de oefening met je ogen dicht is helemaal niet raar hoor dat doe je op de yoga ook dat is belangrijk voor je balans. leuk ook om je zelf zo in te graven in de sneeuw. hier vandaag aardig weer. kijk uit naar jullie stukje van morgen vind het leuk om op deze manier contact te hebben. groet van ons alle ps het huis van opa en oma is verkocht goed he. doei

    BeantwoordenVerwijderen