dinsdag 23 februari 2010

Skieen dag 2

Heey,,

allereerst: "wat leuk die reacties!" Het bloggen gaat mij steeds beter bevallen. Overdag hoor je mij af en toe roepen: "ow dit is leuk voor in de blog!" En ook de foto's worden speciaal voor de blog gemaakt, het was vandaag eigenlijk veel te koud om foto's te maken, maar speciaal voor jullie toch nog een in de lift gemaakt om mee te genieten van het uitzicht;)
Goed vanochtend was het zonnetje nog ver te zoeken en in de auto gaf de meter weer 20graden onder nul aan. Ook kwam er aardig wat sneeuw naar beneden vallen.

Goed we waren iets later gestart dan gisteren want we gingen naar de andere kant van Geilo om daar de piste te bekijken. Wat betekende dat de skiees in de auto moesten, dus bank naar voren en Edwin bij de skiees in de achterbak (zie foto op picasa). Dit vonden we toch niet helemaal verantwoord dus Hélène ging bij Rian voorin op schoot. Ook niet helemaal verantwoord maar goed, klein stukje moet kunnen. Na het verkennen van deze pistes hadden we het tegen etenstijd allemaal best koud en niemand gaf bezwaar dat we dus even lekker naar binnen konden. Na een lekkere maaltijd fish & chips en het opwarmen van de tenen waren we er weer klaar voor. Op naar de rode banen, inmiddels liet ook het zonnetje zich wat vaker zien en daar hebben we van genoten! Het was weer een leuke dag!
Nou dit was het weer voor vandaag, nu gaan we kijken of Sven nog een goude plak binnensleept!

Groetjes uit Noorwegen!

1 opmerking:

  1. hey allemaal!
    hier geen sneeuw meer alleen maar regen!
    en dan ook nog koud zonder zulke mooie uitzichten!
    Gelukkig vinden jullie het skieen allemaal leuk.
    Ga je nog langlaufen helene of hou je het bij skieen?

    groetjes van ons

    BeantwoordenVerwijderen