woensdag 24 februari 2010

Skieen dag 3

Heeeéy,,

zo we zijn net terug van het skieen en zijn allemaal best moe! Vanochtend stonden we om 10uur op de skiees, en om half5 zijn we met de laatste lift mee naar boven gegaan. Het was een heerlijke mooie dag: "zonnetje, soms wat sneeuw en ongeveer 10graden onder nul. We hebben dus wat af geskied vandaag;) Vandaag weer naar dezelfde kant gegaan als de eerste dag, ook nog wat banen geskied die de eerste dag niet aan bod waren gekomen. En wat gingen we weer hard, Edwin heeft een maximale snelheid van 58km per uur gehaald. Dan denkt je dat je heel wat ben! Maar: "nee, nee, nee," Op een van de rode banen waren wat jongeren proffesioneel aan het trainen (waarschijnlijk aanstromend olympisch talent). Leo dacht dus dat hij hard ging, tot er een meid (ongeveer 18jaar) hem met een rotsnelheid voorbij kwam. Leo dacht dat hij zijn ski's maar beter kon uittrekken. Tussen de middag hebben we weer lekker binnen gegeten, deze keer een broodje gezond. Na dit snelle broodje de skiees weer aan en gaan met die banaan! Aan het eind van de middag waren we eigenlijk allemaal koud en moe, maar omdat dit de laatste dag skieen was zijn we doorgegaan tot half5 (de liften draaien niet langer)
Nadat we de skiees weer hebben terug gebracht gelijk de langlaufers gepast voor morgen. Morgen hebben we om 10uur een les geboekt dus we zijn heel benieuwd! Tja, Robert ik ga toch maar mee;) Skieen alleen is lang niet zo leuk lijkt me.
Goed vandaag eten we pizza uit de oven. Brian is vast begonnen, zijn pizza was al klaar! (zie foto picasa)


Tot morgen, Groetjes uit Noorwegen!

Ps. sneu hé voor Sven!

1 opmerking:

  1. jullie stukje was weer leuk vandaag heel leuk om het zo te volgen. ik denk dat jullie al slapen als je zolang heb geskied. de pizza was vast lekker.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen