maandag 22 februari 2010

Skieen.

Haai..

Toen we 's ochtends de auto in stapten was het alweer 20graden onder nul. Maar het zonnetje begon al een beetje te schijnen dus geen probleem! Het plan voor vandaag was om te gaan skien, na de skihuur en de aanschaffing van skipas stonden we om 11uur op de skies. Voor Brian was het best nog een beetje wennen want dit was voor de eerste keer (buiten snowworld zoetermeer). Maar goed rustig aan beginnen en na wat prive les van Leo heeft hij het al aardig onder de knie. Dus gaan we door naar de vuurdoop, de rode pistes. Ook dit gaat hem goed af! Goed we nemen de lift richting de andere kant van de berg en als Brian, Rian en Hélène genieten van het uitzicht vergeten zij om de beugel bij tijds omhoog te doen. Brian en Rian maken een jump om toch de lift uit te gaan (zij kwamen niet zacht neer). Hélène bekeek dit vanuit de lift en dacht: "nou ik zit hier wel prima ik ga gewoon naar beneden en weer naar boven". Maar gelukkig was het mannetje van de lift bedieding zo aardig om hem even stil te zetten zodat Hélène er rustig uit kon. De rest van de dag hebben we iets beter opgelet bij het einde van de lift.
Tussen de middag hebben we genoten van een hamburger met friet. Daarna waren we verzadigd en opgewarmd en trokken we de skies weer aan. We zijn allemaal zo weer warm gedraaid en gaan rode baan na rode baan. Edwin heeft zijn GPS om zijn arm en heeft een maximale snelheid van 62km behaald. Leo en Hélène denken toch zeker ook wel de 50 te halen. Ook Rian krijgt de smaak te pakken, Leo is zeer verbaasd als zij ineens ook al beneden is. Brian doet er wel iets langer over maar wie kan er dan ook zeggen dat hij de eerste dag skieen gelijk van de rode piste gaat (en nog heel beneden komt ook!)

Om 3uur werd het toch al wat frisser maar we vonden het zo leuk dat we nog door zijn gegaan tot kwart voor 4.

Het was weer een leuke dag, tot morgen!

Groetjes Hélène en de rest.

3 opmerkingen:

  1. Hebben jullie stukje gelezen erg leuk om dat zo iedere dag te volgen. groetjes en nog veel plezier pap, mam, gina en richard

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haay allemaal!

    Haha, ik zie Hélène al helemaal zitten in die lift!! :D Fijn dat het skiën Brian ook goed afgaat! Klinkt allemaal alsof jullie het super naar jullie zin hebben in de sneeuw. Geniet er maar lekker van hoor!

    Groetjes, Caroline xx

    BeantwoordenVerwijderen